2025-12-02 12:26:24 来源:勒克斯教育网
2025年成考高起点《英语》每日一练试题12月02日,可以帮助我们积累知识点和做题经验,进而提升做题速度。通过成考高起点每日一练的积累,助力我们更容易取得最后的成功。
单选题
1、请选择35最佳选项()。
答 案:D
解 析:固定用法题。刻苦工作和决心真的能使梦想成真:make sth come true为“使......成真”,为固定用法。故选 D.
2、第31题的答案是
答 案:D
解 析:词义辨析题。在俱乐部,Johnny扫视了人群寻找Lisette并看到了她。spot看到,发现。
3、When you sit with your face towards the window, __________?
答 案:B
解 析:事实细节题。从第四段的内容可知,当你面朝窗户时,书页又处在了影子中。
主观题
1、请写出52题正确答案。
答 案:if you can go(to the concert)with me
2、第(55)题答案为()。
答 案:to have a picnic with some of my friends
解 析:由汉语提示可知Sally周六不在镇上是因为要和几位朋友去郊游。所以空白处应填“to have a picnic with some of my friends”。
3、第55题答案是_______.
答 案:I hope your mother gets well soon
填空题
1、第(55)填______
答 案:Call me/Phone me/Give me a call
2、第(51)填______
答 案:this is Dr.Green speaking
3、51()
答 案:this is Mary(speaking)/I am Mary
写作题
1、1.一些人喜欢住在城市,因为城市生活有许多便利。 2.但有些人喜欢住在农村。
3.我认为,……
答 案:Where to live—in the City or in the Country Some people like living in the city because city life has many advantages. They think there are more job opportunities in cities, life there is more colorful and meaningful than that in the country, and there are more modern conveniences in cities for people to enjoy. But some other people prefer to live in the countryside. They say life in the countryside is closer to nature and better for their health, life there is quieter and that country people are more honest than city people. I would like to live in a city when I am young to earn enough money and I live in the countryside when I am old for having a quite life.