2025年成考高起点《英语》每日一练试题10月03日

2025-10-03 12:18:22 来源:勒克斯教育网

课程 题库
分享到空间 分享到新浪微博 分享到QQ 分享到微信

2025年成考高起点《英语》每日一练试题10月03日,可以帮助我们积累知识点和做题经验,进而提升做题速度。通过成考高起点每日一练的积累,助力我们更容易取得最后的成功。

单选题

1、Doctors_______.

  • A:encourage people to take part in cold-water swimming actively
  • B:point out the possible danger of blood illness during cold-water swimming
  • C:believe swimming is helpful both in winter and in summer
  • D:have different ideas about the medical effects of cold-water swimming

答 案:D

解 析:事实细节题。从第二段可知,医生对冬泳的医疗作用有不同的观点。一些医生认为冬泳时体温降得太低,容易使心脏停止跳动,另一些医生认为在夏季游泳更容易导致心脏病的危险。

2、“This element of the unknownin ”the third paragraph refers to the fact that  

  • A:earthquake—related destruction has been beyond calculation
  • B:millions of people have died during earthquakes
  • C:earthquakes may occur anywhere at anytime
  • D:there are other phenomena resulting from earthquakes

答 案:C

3、Which of the following is NOT true?

  • A:Fish cannot live in the salty sea.
  • B:The sea gets its salt from rivers.
  • C:Different parts of the sea have different amount of salt.
  • D:There is no fish in the Dead Sea.

答 案:A

解 析:推理判断题。文章第三段最后一句话只是说"鱼在死海里不能生存",并没有说鱼在所有含盐的海中都不能生存。

主观题

1、第53题答案是()。  

答 案:What time does it start

2、请写出51题的正确答案  

答 案:Are you free

3、第52题答案是()。  

答 案:if you can go to the concert with me

填空题

1、第(51)填______

答 案:this is Dr.Green speaking

2、54题答案是()。  

答 案:When and where shall we meet  

3、55题答案是()。  

答 案:See you  

写作题

1、假设你是一名高中生,一次一位外国朋友问你,除了在学校学习英语还有什么其他途径可以练习英语:请你根据提示用英语写出你参加“英语角”的情况。
提示:
1.“英语角”于两年前成立,许多中学生参加,有时也有一些大学生和外国友人来此。
2.活动时间:每周六上午。
3.活动内容:练习英语口语,谈论大家共同感兴趣的事情,交流学习英语的经验等。
4.谈谈你参加此项活动的体会。

答 案:         One possible version: I’m a senior student.I like English very much.Besides attending English lessons at school,I often go to the English Corner in the park near my home on Saturday morning.It was set up two years ago.Many high school students gather there .Sometimes ,some college students and even foreign friends are present at the English Comer. There,we practise our spoken English,talk about what we are interested in,exchange our experience in learning English and So on.I’ve learned a lot.I have greatly improved myself in English since I visited it.It is really a good help to me.

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
备考交流
2025成考内部交流群
群号:665429327
扫一扫或点击二维码入群
猜你喜欢
换一换
阅读更多内容,狠戳这里