2025年成考高起点《英语》每日一练试题08月05日

2025-08-05 12:20:37 来源:勒克斯教育网

课程 题库
分享到空间 分享到新浪微博 分享到QQ 分享到微信

2025年成考高起点《英语》每日一练试题08月05日,可以帮助我们积累知识点和做题经验,进而提升做题速度。通过成考高起点每日一练的积累,助力我们更容易取得最后的成功。

单选题

1、What do we know about the research according to Paragraph 1?  

  • A:lt was about the effect of dinner on weight gain
  • B:Its result was opposite to the author's opinion
  • C:It was done on overweight school children
  • D:Its result might also be true of adults

答 案:D

2、You forget__________it to me.I haven’t forgotten__________it to you yesterday.

  • A:to return;to give
  • B:returning;giving
  • C:to return;giving
  • D:returning;to give

答 案:C

解 析:本题考查 forget 的用法。句意:你忘了把它还给我。我昨天没有虑记把它给你。forget to do 高记做某事;forget doing忘记做过某事,事情已经做过了。

3、What do we learn about Wolfe from the passage()?  

  • A:He tried hard to remember what was in the classroom
  • B:He stayed in the classroom for a short time
  • C:He stayed drew a picture of Washington Square
  • D:He followed the author into the classroom

答 案:B

主观题

1、第(55)题答案为()。  

答 案:to have a picnic with some of my friends

解 析:由汉语提示可知Sally周六不在镇上是因为要和几位朋友去郊游。所以空白处应填“to have a picnic with some of my friends”。

2、请写出1t正确答案  

答 案:Yes. I’d like to book  (预定) a table for dinner this evening.可知,该句的意思是:我能帮你忙吗?故选D.

3、第51题答案是()。  

答 案:Are you free

填空题

1、52题答案是()。  

答 案:Would you like to go with me  

2、54()  

答 案:Can I have your phone number,please/What's your phone number,please

3、55()  

答 案:Thank you/Thanks

写作题

1、1.一些人喜欢住在城市,因为城市生活有许多便利。 2.但有些人喜欢住在农村。
3.我认为,…… 

答 案:Where to live—in the City or in the Country Some people like living in the city because city life has many advantages. They think there are more job opportunities in cities, life there is more colorful and meaningful than that in the country, and there are more modern conveniences in cities for people to enjoy. But some other people prefer to live in the countryside. They say life in the countryside is closer to nature and better for their health, life there is quieter and that country people are more honest than city people. I would like to live in a city when I am young to earn enough money and I live in the countryside when I am old for having a quite life.

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
备考交流
2025成考内部交流群
群号:665429327
扫一扫或点击二维码入群
猜你喜欢
换一换
阅读更多内容,狠戳这里