2025年成考高起点《英语》每日一练试题07月24日

2025-07-24 12:29:46 来源:勒克斯教育网

课程 题库
分享到空间 分享到新浪微博 分享到QQ 分享到微信

2025年成考高起点《英语》每日一练试题07月24日,可以帮助我们积累知识点和做题经验,进而提升做题速度。通过成考高起点每日一练的积累,助力我们更容易取得最后的成功。

单选题

1、Who located the Lost Sea in recent times()?  

  • A:The Cherokee Indians.
  • B:Tourists.
  • C:Ben Sands.
  • D:Scientists.

答 案:C

2、Our school()new facilities.  

  • A:is equipped with
  • B:equips with
  • C:will be equip with
  • D:has equip with

答 案:A

3、Doctors            

  • A:encourage people to take part in cold-water swimming actively
  • B:point out the possible danger of blood illness during cold-water swimming
  • C:believe swimming is helpful both in winter and in summer
  • D:have different ideas about the medical effects of cold-water swimming

答 案:D

解 析:事实细节题。从第二段可知,医生对冬泳的医疗作用有不同的观点。一些医生认为冬泳时体温降得太低,容易使心脏停止跳动,另一些医生认为在夏季游泳更容易导致心脏病的危险:  

主观题

1、请写出2t正确答案  

答 案:由下句My name is Jim Smith.可知,该句是询问姓名的。故选A

2、回答第52题  

答 案:Shall we invite John and his girlfriend

3、请写出53题的正确答案  

答 案:What time does it start

填空题

1、51()  

答 案:this is Mary(speaking)/I am Mary

2、第(55)填______

答 案:I'll be there in a few minutes

3、第(52)填______

答 案:Could you come to my home

写作题

1、假设你是李华。你想和英语老师Tom约时间在网上练习口语。请给Tom写一封电子邮件,内容包括: 1.建议练习口语的时间; 2.协商练习口语的网络平台。 注意:1.词数应为100左右; 2.邮件内容须写在答题卡的指定位置。  

答 案:Dear Tom, I hope you are doing well.I'm writing to see if we could set up an online session to practice my spoken English. Would Saturday afternoon around 2:00 PM be a good time for you?I think it's a time when we're both free and can focus well.For the online platform,I'm comfortable with using Zoom or Skype,but I'm happy to use any other platform you prefer.Please let me know what works best for you. Thanks a lot for helping me improve my English speaking skills.Looking forward to your reply. Best wishes, Li Hua  

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
备考交流
2025成考内部交流群
群号:665429327
扫一扫或点击二维码入群
猜你喜欢
换一换
阅读更多内容,狠戳这里